söndag 13 juni 2010

Färdig

Färdig!
Jag målade bakgrunden själv med tusch och skrev ut lite moln och kullar och klistrade på. Det går ju att ändra den eftersom man tröttnar. Den här tavlan ska jag väl iaf få upp på nån vägg..

4 kommentarer:

 1. Hej! hittade din blog av random. Försökte hitta lite inspiration till mitt nästa pärlplatte projekt. Men efter sett allt du har gjort och har så kände jag igen mig själv. köpte pacman grejer från lagerhouse jag har gjort mario svampar fast mer som halsband. Jag diggar din blog. Den är mighty Awsome. Kommer följa denna blog framöver.
  Håller även med om att det var tråkigt att ztv lades ner, men klandrar inte heller för att den var inte densamma som den var en gång i tiden.


  Ha det bäst!

  Mvh Snowavemusic

  SvaraRadera
 2. måste bara tipsa om du inte visste redan http://www.bytelove.com/stuff/lifestyle/super-mario-wall-stickers/prod_115.html

  SvaraRadera
 3. Tack Tim, kul med nån med liknande intressen :)
  Jag uppdaterar inte bloggen så ofta som du kanske ser, men jag ska fösöka bättra mig. Har lite projekt på gång.
  Jag har faktiskt New Super Mario Bros wallstickers, köpte på Ebay för mer än halva priset. Funkade tyvärr inte så bra på en målad tapet. Stickersen släppte hela tiden. En pärlad tv-spelsvägg är waaay coolare. Finns ju såna som gjort en hel bana runt ett rum. Ett väldigt tidskrävande projekt dock, men det hade varit nice.
  Vore kul att se dina verk med, så starta en blog! ;)

  Sara

  SvaraRadera
 4. Tack själv =) . Ingen fara, en blog måste inte uppdateras ofta men bara lite då och då så den hålls vid liv =) hehehe. Jasså? oj. Mindre kul med stickers som inte fäster =(. Jo precis, jag har sett hela banor hos andra bloggare. Har tyvärr ingen b logg för mina verk men funderar efter nyår i så fall öppna en blog om annat fall twittra eller facebooka det. Iom pärlplattor är en av många av mina sysslor så är mycket att ta igen och hålla upp med. Gjorde en tributlåt till transformers så är det svårt att hinna med allt, men jobbar på det. Ha de gött =)

  Mvh Tim

  SvaraRadera